Se priser for GLS

Hvis du har en pakke, som du skal have sendt afsted, kan du benytte dig af GLS. De er et af de største transportfirmaer i Danmark, og de kan derfor nemt, hurtigt og billigt fragte en pakke fra den ene ende af landet til den anden. Derudover har de også gode kontakter i udlandet, og det er derfor en ideel løsning lige meget hvor din pakke skal ende henne. GLS priser er i sådan et leje, at der ikke længere er nogle undskyldninger for ikke at få sendt den pakke afsted.

Opret pakkelabel, print, send

Det kan næsten ikke blive nemmere at sende en pakke afsted end det er i dag. Det eneste, som du behøver, for at sende en pakke med GLS er et pakkelabel. Det kan du oprette nemt på nettet, hvorefter du printer det ud og klistrer det på din pakke. Når du skal sende pakken, skal du indlevere den i en GLS pakkeshop. Dem er der heldigvis over 1750 af i landet, og derfor er der ingen, der har langt til den nærmeste – hverken dig eller modtageren af din pakke.

Når du har sendt en pakke afsted, har du mulighed for at tracke den. Du kan derfor med ro i maven følge med i, at din pakke når frem.

GLS priser er gode priser

Prisen på forsendelsen af din pakke afhænger af flere forskellige faktorer. Det kommer både an på dimensioner og vægt på forsendelsen, om det er privat eller erhverv, samt om det er uden- eller indenrigsforsendelse. På pakke.dk/gls kan du se GLS priserne for din pakke.

GLS tilbyder at sende alt fra pakker til paller til containere og der er derfor ingen pakke, der er for stor eller lille til at blive sendt afsted med GLS. Dette afspejler sig selvfølgelig i GLS priserne, og der er derfor ikke en fast forsendelsespris. Til gengæld sikrer dette system, at alle pakkeforsendelser har en fair pris baseret på deres størrelse, vægt og destination.

Hvem siger posten er langsom?

Med GLS kommer din pakke frem allerede indenfor 1-3 hverdage. Dermed er du sikret, at modtageren aldrig venter forgæves på en pakke. Det er altså ikke langsommeligt eller besværligt at sende en pakke afsted. GLS har gjort det så nemt, at der ikke længere er plads til dårlige undskyldninger.

GLS fungerer lige godt til både private som erhvervsdrivende, og har i dag et samarbejde med et stort antal forretninger i landet, som de sender pakker for.