Professionel rådgivning ved hushandler

Dette indhold er sponseret

Drømmeboligen er fundet, men har du som huskøbere husket alle detaljer omkring købet? Udover prisen er der rigtig mange ting, man skal være opmærksom på, inden man som køber sætter sin underskrift på en købsaftale. Her er det en rigtig god idé at alliere sig med en professionel køberrådgiver, så snart dit drømmehus eller den helt rigtige lejlighed er fundet.

En sikring til dig mod ubehagelige overraskelser

En køberrådgiver vil kunne hjælpe dig med at gennemgå de juridiske dokumenter, fastlægge om der er servitutter på den ejendom, du har tænkt dig at købe. Samt forklare dig, hvilken betydning disse har.

Sidst men ikke mindst vil din køberrådgiver og boligadvokat gennemgå tilstandsrapporten for at se, om der er bemærkninger eller forbehold, som eventuelt kan få alvorlige konsekvenser i fremtiden.

Husk advokatforbehold

For at din boligadvokat kan hjælpe bedst muligt, er det en god idé, at du sikrer dig, at der bliver skrevet et fuldstændigt advokatforbehold ind i købsaftalen, inden du skriver under.

Med et sådant forbehold kan boligadvokaten frigøre dig for handlen, hvis det skulle vise sig, at der er forhold i tilstandsrapport eller andet, der gør, at en handel på de givne præmisser bør frarådes. Dette alene er selvsagt et stort plus, men nok så vigtigt stiller det dig som køber i en god forhandlingsposition, hvis der er småting, du gerne vil have rettet på ved handlen, inden skødet skrives.

Kort sagt gennemgår boligadvokaten alle papirer i handlen og han/hun vil kunne fortælle dig, hvor der eventuelt kan ligge udfordringer gemt. På den måde er du sikret, at alle aspekter ved handlen er belyst, og at du også er rigtig  godt sikret juridisk.

Vigtig professionel rådgivning

En boligadvokat kan ligeledes hjælpe og yde rådgivning, hvis du sidder på den anden side af bordet og skal sælge  hus eller lejlighed.

Advokaten kan hjælpe med rådgivning omkring forskellige salgsformer, fordele og ulemper ved disse.

Det kan fx dreje sig om salg gennem ejendomsmægler, selvsalg eller med-salg, og boligadvokaten vil ligeledes kunne rådgive dig om, hvordan du skal forholde dig, hvis der er flere interesserede købere, og du påtænker at sende huset ud i en egentlig budrunde.

Uanset om man er køber eller sælger vil professionel, juridisk rådgivning være en god og fornuftig investering, og langt de fleste boligadvokater opererer med faste, lave priser for juridisk bistand i forbindelse med hushandler.

OK

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies. Læs mere her