Problemer med at sove med baby? Prøv en bedside crib!

Det er de færreste forældre, som slipper nemt udenom puttetid og generelt det med sovende babyer – det gælder både, når det kommer til at tage lur i løbet af dagen, og når det omhandler nattesøvnen, hvor nattesøvnen måske kan forekomme som det vigtigste tidspunkt at få barnet til at sove, fordi det også er der, man gerne selv skal sove.

Så hvis du oplever, at du har lidt problemer med at få dit barn til at sove om natten, så kan du overveje, om du skal investere i en god bedside crib, som måske kan være lige det, du går og mangler.

Mange fordele ved en bedside crib

Du har sikkert allerede prøvet mange forskellige løsninger, men du har måske endnu ikke kastet dig ud i bedside cribs og fordelene ved disse. En bedside crib giver dig mulighed for at prøve en løsning, som måske er en mellemting, som du allerede har prøvet – nemlig mellem at barnets sove i jeres seng og i sin egen vugge.

En bedside crib skal her ses som en slags forlængelse af sengen, hvor man måske starter med, at baby kan ligge i sin egen vugge, men hvor der altså så er et hul, som gør, at babyen samtidig altid kan se jer eller kravle ud til jer, hvis det skulle blive nødvendigt. Det kan altså for nogle give færre forstyrrelser i løbet af natten.

Undersøg markedet

Hvis det lyder som noget, du godt kunne tænke dig at prøve kræfter med, så skal du faktisk bare en tur på nettet og se, om du kan finde den bedste bedside crib. Der er mange at vælge imellem, som både er praktisk i forhold til det, som de skal bruges til, men som også sagtens kan passe fint ind i indretningen. Så find den rette for jer.

OK

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies. Læs mere her