Pak jeres ting godt ind når I skal på bilferie

Når man skal på bilferie med familien eller vennerne, er der mange ting, man skal tage højde for; hvordan kommer vi derhen, hvor længe skal vi køre, skal vi overnatte på et hotel en af nætterne? Disse ting kan være gode at tage in mente, inden man tager afsted. Men en anden ting, som kan være smart at tage stilling til er, hvordan I pakker jeres ting, så de ikke tager skade under køreturen. Hvis jeres ejendele ikke er pakket godt sammen, vil det være træls at starte ferien med at skulle erstatte disse. Så i denne artikel får du 3 tips til, hvordan du pakker dine ting godt ind.

 

  1. Pak værdifulde genstande ind mellem tøjet

Uanset om I benytter backpacks eller kufferter, skal de mest værdifulde genstande pakkes ind mellem tøjet. Her mener jeg computere, kamera, osv., da teknologi oftest er mere skrøbeligt end resten. Dette er en af de vigtigste forbehold, du kan tage.

 

  1. Benyt emballage for ekstra sikkerhed

Hvis du har været ude og flyve, er der altid de kufferter på rullebåndet, som er pakket ind i milevis af husholdningsfilm. Dette er lidt det samme princip. For at være ekstra sikker på at din indpakning holder, mens du kører, kan du beskytte din bagage med emballage rundt om. Du kan købe emballage til at sikre din bagage her.

 

  1. Sørg for at bagagen ikke står på højkant

Hvis jeres bagage står på højkant uden så meget støtte, har det nemmere ved at vælte rundt omme i bagagerummet. Dette øger risikoen for, at jeres ejendele går i stykker, før I når frem. Så undgå så vidt muligt dette.

 

Med disse tips kan du sikre din emballage bedst muligt. Der er selvfølgelig mange andre ting, som er gode at tage højde for, når I skal på bilferie, såsom booking af hoteller, oplevelser og diverse. Desuden er det en god idé at planlægge, hvilke seværdigheder I skal se, og hvor mange penge I har tænkt jer at bruge, så det ikke sprænger budgettet. Med relation til Corona, er det også en god idé at finde ud af, hvad landets retningslinjer for tests, vaccinations- og immunitetspas er. Så gør det også oplevelsen mere glat, og landet nemmere at navigere rundt i ift. regler.

 

Det eneste der nu er at sige, er rigtig god ferie!

 

OK

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies. Læs mere her