Leje af toiletvogn

Toiletvogne kan bruges til både private og erhvervsmæssige formål. Erhvervsmæssigt bruges de ofte på byggepladser, hvor private som regel bruger dem i forbindelse med renovering af et badeværelse og til helt særlige lejligheder, hvor der er mange mennesker samlet på et sted.

Det tager eksempelvis cirka 6 uger at få et badeværelse sat i stand. I denne periode er det mere eller mindre umuligt at bruge toilettet og badet. Har du ikke lige lyst til at rende ind til naboen om natten, når du skal på toilettet, så kan et mobilt badeværelse eller en såkaldt mobil toiletvogn være den optimale løsning. Det kan også være, at du bør leje en toiletvogn med bad

Du kan leje en toiletvogn til privat brug overalt i landet. Om du skal bruge toiletvogn udlejning i Kalundborg, toiletvogn udlejning i Århus eller toiletvogn udlejning i Sønderjylland er fuldstændig underordnet.

Hvis du er nysgerrig på at leje en toiletvogn, så er du kommet ind på den helt rigtige side. Vi gennemgår nemlig alt det, der er værd at vide i forbindelse med at leje en toiletvogn.

Hvor meget koster en toiletvogn?

De fleste, der har en interesse i at leje en toiletvogn, vil gerne vide noget om toiletvogn udlejning priser. Derved får de et overblik over, hvilken udgift de får i forbindelse med leje af en lille toiletvogn eller en stor en af slagsen. En toiletvogn leje pris ligger generelt et sted mellem 85 kr. og 120 kr. pr. dag.

Hvis vi vender tilbage til de 6 uger, det tager at få renoveret et badeværelse, så kommer det til at blive en udgift på mellem 3.570 kr. og 5.040 kr. De penge kan være godt givet ud, da du ikke skal bekymre dig om, at du ikke kan komme på toilettet eller i bad. Du skal heller ikke bruge tid på at tage eksempelvis hele familien i svømmehallen hver morgen for at få et bad.

Når du skal leje en toiletvogn, skal du være forberedt på, at toiletvogn leje i 1 dag ofte ikke er muligt. Nogle udlejningsfirmaer kræver nemlig, at du lejer den i mindst 14 dage.

Hvad koster en toiletvogn?

Det koster typisk mellem 20.000 kr. og 80.000 kr. at købe en toiletvogn. Naturligvis kommer dette an på faciliteterne, størrelsen m.m. Du kan derfor sagtens være heldig at finde en billigere model – og du kan helt sikkert finde endnu dyrere toiletvogne, hvis du har brug for en stor vogn eller, hvis der skal være flere faciliteter eller lignende.

Det kan dog være svært at finde en bad- og toiletvogn til salg, hvis du er på udkig efter en brugt toiletvogn. Men ihærdighed kan af og til blive belønnet, så det er bare med at klø på.

Med de priser for en toiletvogn kan det ikke betale sig andet end at benytte sig af toiletvognleje, hvis det er for en kortere periode. Har du intentioner om, at bruge toiletvognen på daglig basis i flere år, så er det bestemt værd at overveje et køb frem for at leje.

Hvilke regler er der for toiletvogne?

Når du har besluttet, at du vil benytte dig af et godt tilbud for udlejning af toiletvogn, er der nogle ting, du skal være opmærksom på. Hvis du har brug for at leje en toiletvogn til en fødselsdag, en konfirmation eller et bryllup, betyder det ofte, at du har brug for flere toiletfaciliteter. Her er der nemlig samlet mange mennesker, der har behov for at kunne komme på toilettet.

Men ved du, hvor du må stille en eller flere eksempelvis Godik toiletvogne? Det er de færreste, som ved det, da det jo ikke er hver dag, der skal lejes en toiletvogn. Som udgangspunkt skal en udlejnings toiletvogn placeres på din egen matrikel – altså på din private grund.

Det betyder, at det ikke er tilladt at stille en toiletvogn ude på fortovet eller på vejen. Hvis du ikke har plads til toiletvognen på din private grund, skal du søge om tilladelse til at råde over vejarealet ud for din matrikel. Du skal søge om tilladelse hos Center for Trafik.

Gør du ikke dette, kan du risikere at få en bøde. Derudover kan du også blive udsat for, at toiletvognen bliver fjernet for din regning.

Hvor kan en toiletvogn bruges?

Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser for, hvor en toiletvogn kan bruges. Der er brug for en toiletvogn de steder, hvor mange mennesker samles, og hvor der ikke er toiletter i forvejen. Og så er der de situationer, hvor det er den lille familie, der har brug for en toiletvogn for at få dagligdagen til at fungere i en kortere periode. Her er lidt forslag til, hvad du kan bruge toiletvogne til:

Toiletvogn under renovering

Det sker for alle, at boligen skal renoveres på et tidspunkt. Det kan betyde, at det er svært at komme frem til toilettet, hvis der for eksempel skal støbes gulv i hele boligen. Hvis det er badeværelset, der står for tur, så er der helt bestemt brug for en toiletvogn i den periode, hvor renoveringen foregår.

Sørg for gode faciliteter ved udendørs arbejde

Skal du i gang med et større byggeprojekt, eller har du en stor have, der skal omlægges, er en toiletvogn ideel. Herved slipper du for at få en masse skidt og snavs ind i huset, når arbejdsfolkene skal på badeværelset.

Skal du arrangere en festival eller koncert i haven?

Er det dig, der står for årets hjemmefestival eller koncert i haven, så har du i den grad brug for at få styr på at få lejet toiletvogne, så alle kan komme på toilettet. En toiletvogn giver den mest autentiske oplevelse af at være på festival eller til en udendørs koncert, da det er disse, der anvendes ved rigtige festivaler og koncerter.

Mærkedage og toiletvogne

Har du en masse venner og en stor familie, er det oplagt at holde diverse mærkedage eller fætter/kusinefester i haven, hvilket naturligvis øger behovet for toiletfaciliteter.

Til sidst men ikke mindst kan toiletvogne være nyttige ved:

 • Markedspladser
 • Arrangementer med udendørs sport
 • Og mange andre steder

Skal jeg vælge en toiletvogn med en kværn eller en tank?

Inden du beslutter dig for hvilken toiletvogn, der er mest egnet til dit formål, er det en fordel at vide, hvad forskellen på en toiletvogn med tank og en toiletvogn med kværn er for nogle størrelser.

En toiletvogn med tank er den type, du ser blive brugt ved store løb, festivaler og på markedspladser. De bruges typisk i forbindelse med arrangementer, der varer i en kortere periode. De er nemme at betjene, så de er helt klart de bedste til privat brug.

Toiletvogne med en kværn er den type toiletvogn, der anvendes på byggepladser, ved udendørsarbejdspladser, ved institutioner m.m., da de er velegnet til længere tids brug. En toiletvogn med kværn kan nemlig tilsluttes til et kloaksystem.

Fordele ved at leje en toiletvogn

Når du tænker på en toiletvogn, ser du sikkert en form for plastikhus med et toilet og en håndvask bag døren. Det er lige præcis det, som en lille toiletvogn består af. Der findes dog også større toiletvogne, som er mere avancerede.

En toiletvogn er et lille mobilt toilet og den bedste løsning, når du har brug for et midlertidigt toilet, der nemt skal kunne sættes op og flyttes igen. Det er ligeledes en enkel løsning i forhold til, at der er direkte adgang til et toilet, når der for eksempel er samlet mange mennesker et sted.

De små toiletvogne i plastik bruger ikke traditionel VVS, hvorfor de kan placeres alle mulige steder, hvor der er behov for dem. I stedet for traditionel VVS er toiletvognen udstyret med den klassiske blå væske, som er et lugt-dræbende kemikalie, der sørger for at desinficere affaldet.

Det er sikkert at bruge en toiletvogn og skulle uheldet være ude, og du taber en eller anden ting i toiletkummen, kan du sagtens samle den op. Du skal blot huske at vaske dine hænder grundigt efterfølgende, da den blå desinficerende væske indeholder en stor mængde affald.

Du får disse fordele ved at leje en toiletvogn:

 • Du får bekvemmelighed, da toiletfaciliteterne er på plads.
 • Du får adgang til at kunne vaske hænder.
 • Du har ingen forstyrrelser i din bolig, da toiletbesøg foregår udendørs.
 • Du får et prisvenligt alternativ i forhold til et almindeligt toilet.
 • Du oplever ikke tilstopning af toilettet.
 • Du får med en lille toiletvogn en model, der ikke skal kobles til noget.
 • Du har muligheden for at placere toilettet lige der, hvor der er brug for det.
 • Du får et lugt-kontrollerende toilet.
 • Du har muligheden for at leje en toiletvogn i den periode, du skal bruge den.
 • Du får et toilet, der er nemt at opstille og fjerne igen.

Skal jeg selv hente toiletvognen?

Det er for det meste op til dig, om du selv vil hente den mobile toiletvogn eller, om toiletvogn udlejningen skal levere den. En mindre toiletvogn vejer cirka 750 kilo, hvorfor du kan køre med den ved hjælp af en helt almindelig personbil.

Det kræver naturligvis, at du har et anhængertræk på din bil. Hvis du af den ene eller anden grund ikke selv har mulighed for afhentning af toiletvognen, kan du få den leveret til din adresse af udlejningsfirmaet.

Hvor høje omkostningerne for leveringen er, kan afhænge af, om du har brug for toiletvogn udlejning på Sjælland eller toiletvogn udlejning i Nordjylland. Hvad det kommer til at koste på bundlinjen kommer desuden også an på, hvor langt toiletvognen skal fragtes.

Det skal du være opmærksom på ved leje af en toiletvogn

Der er flere ting, du skal være opmærksom på i forbindelse med leje af en toiletvogn. For det første er det vigtigt for dig at vide, om toiletvognens forsikring er inkluderet hos den enkelte udlejer som en del af den samlede udlejningspris.

Hvis forsikringen ikke er inkluderet, skal du vide, at en toiletvogn ikke er dækket af de forsikringer, du har i forvejen. Ønsker du, at det skal være dine forsikringer, der går ind og dækker for toiletvognen, skal du kontakte dit forsikringsselskab og få det som et tilvalg til dine eksisterende forsikringer.

Nogle toiletvogns udlejningsfirmaer tilbyder dog, at du kan tilkøbe en tillægsforsikring hos dem. Prisen for en sådan ligger generelt på mellem de 4 til 6 % af den samlede pris for leje af toiletvognen. Det kan derfor ofte ikke betale sig at få toiletvognen ind under dine egne forsikringer i hjemmet.

Du skal også selv sørge for at gøre bade- og toiletvognen ren inden tilbageleveringen eller afhentningen. Vognen skal rengøres på samme måde, som når du gør dit eget badeværelse rent. Kort sagt – den skal være i samme rene stand, som da du modtog den.

Får du ikke gjort toiletvognen ordentligt ren, kommer du til at betale for rengøringen af den. En sådan rengøring foregår efter en normal timeløn. Det kan derfor godt betale sig, at du selv får det gjort ordentligt.

Har du lejet en toiletvogn, der skal bruges om vinteren, skal du ligeledes være opmærksom på, om frostsikring af slangerne er med i den pris, du har givet for at leje toiletvognen.

Hvis ikke kan du muligvis få udlejeren til at gøre dette, men så koster det ekstra. Du kan også selv sørge for, at vand- og kloakforsyningen bliver frostsikret. Det kan du eksempelvis gøre ved at pakke slangerne ind i såkaldte vintermåtter.

Bør jeg købe eller leje en toiletvogn?

Om du bør købe eller leje en toiletvogn er i sidste ende op til dig, og hvad du synes, at du har behov for. Du bør først og fremmest gøre op med dig selv, hvor meget du kommer til at anvende toiletvognen.

Er det kun i en kort periode, mens du bygger til, bygger om, bygger helt nyt, skal afholde en stor fest i haven eller lignende, så er det nok ikke anbefalelsesværdigt, at du poster en masse penge i at købe din egen toiletvogn. Det vil nemlig i dette tilfælde være en langt billigere løsning at leje en toiletvogn.

Det er kun, hvis du har tænkt dig at bruge toiletvognen dag ud og dag ind de næste mange år, at det vil være på sin plads at investere i en toiletvogn, som du altid kan flytte derhen, hvor du har mest brug for den.

En anden ting, du skal tage med i dine overvejelser i forhold til at købe eller leje en toiletvogn, er, at den skal opbevares et eller andet sted, når du ikke bruger den. Det er de færreste, der vil bryde sig om at have et plastikskur stående til evigt skue i forhaven eller i baghaven. Så har du pladsen til at kunne gemme den lidt væk?

Udlejning af toiletvogne i hele Danmark – vi guider dig!

Er du på udkig efter et sted, hvor du kan leje en eller flere toiletvogne? Så er du kommet til det helt rette sted. Du har chancen for at leje en toiletvogn mange steder rundt omkring i Danmark. Du kan for eksempel leje toiletvogne i Jylland, på Fyn og på Sjælland. Danmark er derfor godt dækket ind, når det kommer til toiletvogne.

Det kan være både godt og skidt, at der er så mange steder, hvor du kan leje en toiletvogn. Det kan nemlig meget nemt gå hen og blive lidt af et kaos, når der skal holdes styr på alle oplysninger og informationer.

Men tag det helt roligt og lad Leje-af.dk hjælpe dig hele vejen. Vi giver dig gerne det helt store overblik, så du føler dig tryg ved at skulle leje en toiletvogn. Herved får du også fat i den helt rigtige type fra det rette udlejningsfirma. Læn dig derfor tilbage, slap af og lad os komme i gang, så er det hurtigt overstået, og du har fået lejet din toiletvogn.

Toiletvogn udlejning til private

Det er heldigvis muligt for både private kunder og erhvervskunder at leje en toiletvogn, da alle kan stå i den situation, at de har brug for en toiletvogn til et eller andet formål. Du kan leje toiletvogne i Jylland, på Sjælland og på Fyn, så du har gode muligheder for at finde et firma, der kan udleje toiletvogne i den periode, du står og har brug for en.

Det første du bør gøre er at kigge på flere forskellige toiletvogn udlejningers hjemmeside. Her kan du nemlig kigge på, hvad de forskellige firmaer kan tilbyde af vogne. Find frem til flere udlejningsfirmaer, der har lige præcis sådan en type toiletvogn, du ønsker.

Når det er på plads, er det en god idé at kigge på alle de informationer, der er på de respektive hjemmesider. På den måde er du nemlig godt klædt på til at stille alle de rigtige spørgsmål, når du kontakter firmaerne telefonisk. Undersøg ligeledes hvad tidligere kunder siger om deres oplevelse med firmaet. Det kan du ofte se på deres egen hjemmeside. Lej en toiletvogn hos det firma, hvor du føler, at du har fået en god service.

Disse firmaer har toiletvogne til leje til private:

Firma                                                                             Udlejning

Festudlejning.com – Tilbyder leje af toiletvogne til både private og erhverv

Nordjysklift.dk – Tilbyder leje af toiletvogne til både private og erhverv

Gsv.dk – Tilbyder leje af toiletvogne til både private og erhverv

Dalsgaard-as.dk – Tilbyder leje af toiletvogne til både private og erhverv