Leje af hoppeborg til fødselsdagen – her er dine alternativer

En hoppeborg er sikkert hit til børnefødselsdagen! Går du med tanker om at leje en af slagsen til en sommerdag, så læs med. Vi giver dig et par tips hvis du vil kaste dig ud i det og ellers får du et par tips til hvad du ellers kan gøre, for der er faktisk mulighed for at du kan købe et selv.

Skal du leje eller købe?

Det store spørgsmål er om du skal leje eller købe. Du tror måske at du kun kan leje en hoppeborg fordi det ellers ville koste alt for meget. Men det er faktisk ikke tilfældet. Det er ikke super dyrt at købe en hoppeborg. En fin lille hoppeborg til haven kan altså fås for et par tusind kroner og udvalget er meget stort.Du kan for eksempel få en oppustelig vandland med vandrutsjebane for 3-5000kr. Den inkluderer altså en hoppeborg og et vandland i et og det kun til et par tusind kroner.

Er det ikke vildt meget værdi for pengene? Det vil vi nok mene. Men der er selvfølgelig mange andre gode grunde til at leje en hoppeborg i stedet for. Det er for eksempel smart at du ikke skal pakke den ned og gemme den væk efter festen, som du skal hvis du køber og ikke mindst er der sikkerheden at tænke på.

Husk sikkerheden

Det er generelt ikke farligt at hoppe i en hoppeborg, men der har desværre været et par spektakulære og forfærdelige tilfælde hvor børn er kommet til skade i dem. Især hvis det blæser kraftigt bør du være meget opmærksom på at hoppeborgen er spændt ordentlig fast og ellers så vær på den sikre side.Det taler selvfølgelig også for at man skal leje en hoppeborg i stedet for at købe, at du her får en professionel til at tage sig af dette. Men der er ingen grund til at bekymre sig unødigt.

Lej eller køb – konklusionDer er gode argumenter for at leje en hoppeborg og der er gode argumenter for at købe. På plus side for at leje er at det åbenlyst er nemmere at lade andre stå for opsætning og nedtagning og at det bare kører. På negativ siden er at du jo ikke får noget ud af det bagefter. Hvis du køber en hoppeborg vil du kunne gemme den væk og trække den frem til næste sommer, hvorfor den kan give flere års glæde.

OK

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies. Læs mere her