Leje af flyttecontainer el. flyttebil?

Der er mange måder at gennemfører en flytning på, men man kommer ikke uden om at en af de billigste måder at flytte på er at gøre så meget som muligt selv. I denne artikel ser vi nærmere på nogle af de bedste gør-det-selv løsninger ved flytning, fordele og ulemper og selvfølgelig prisen på henholdsvis leje af flyttecontainer og leje af flyttebil.

Leje af flyttecontainer

En flyttecontainer er en smart måde at gennemfører en flytning af enkelt rum, hele hjem el. et kontor. Det smarte ved det er at du kan flytte i eget tempo stort set uden det ændre på prisen for at få bragt og flyttet containeren, der hvor prisen vil ændre sig er i lejen pr. dag, som generelt ligger i et super lavt niveau.

 

En flyttecontainer er et godt valg til at klare flytningen, da den giver dig meget frihed. Det er især godt hvis du har planer om at flytte over længere tid el. måske har brug for at få dit hjem opbevaret i en periode hvor du står uden bolig.

Flyttecontainer pris – Hvad koster det?

Du finder forskellige container virksomheder på markedet der tilbyder leje af flyttecontainer og prisen er meget jævnbyrdig, da produktet er så ensformigt. Prisen starter de fleste steder fra omkring 5.000 kr. afhængig af hvor langt den skal fragtes i landet. Dertil kommer den daglige leje, som er ubetydelig i forhold til det indledende gebyr for leje af containeren.

 

Du kan få en uforpligtende pris på leje af flyttecontainer og vurdere om det er måden at flytte på for dig.

Lej en flyttebil

Er det bedre at leje en flyttebil end en flyttecontainer? Det kan det være, men i sidste ende kommer det ned til dine behov i forbindelse med flytningen. Du skal også tænke over hvor hurtigt du kan klare flytningen, altså om du skal leje flyttebilen i flere dage og at du højst sandsynlig bliver begrænset på størrelsen af flyttebil du kan leje og derfor ikke nødvendigvis har plads til at flytte hele hjemmet på en gang.

 

Flyttebilen er et godt valg hvis du har et godt netværk med gode venner og en sød familie der står klar til at hjælpe dig med flytningen, for at pakke alt ned selv, bære det ud i flyttebilen, køre den til dit nye hjem og pakke ud igen, kommer hurtigt til at tage dage og så er lej selv flyttebilen lige pludselig ikke så billig en løsning.

Flyttebil pris

Prisen på leje af en flyttebil kan være forskellige fra udlejningssted til udlejningssted, derudover kan ting som størrelse og ikke mindst hvor mange kilometer du skal køre pr. dag have betydning for prisen. Du skal nok regne med en dagspris fra ca. 700 kr. og det vil typisk være inkl. 100 km kørsel (du betaler selv for benzin).

 

Du kan til hver en tid se lejeprisen på en flyttebil nær dig, og vurdere om det er en pris du gider at betale.

OK

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies. Læs mere her