Leje af Concept 2 romaskine – kan det betale sig?

Concept 2 er den mest populære romaskine til den seriøse roer og derfor står den da også i alle fitnesscentre i hele verden. Vidste man ikke bedre, skulle man næsten tro at det var den eneste romaskine. Det er selvfølgelig ikke tilfældet, men det er den bedste romaskine til seriøst rotræning.

Derfor har du måske overvejet at få dig en, men er ikke helt glad for prisen. En Concept 2 romaskine koster nemlig fra omkring 10.000kr og op, så det er bestemt ikke en lille investering.

Du har måske overvejet at leje en Concept 2 i stedet for, men det er sjældent en god løsning for private.

Leje af romaskine – kun til erhverv


Det er generelt ikke muligt at leje fitnessudstyr med mindre du lejer som erhverv. Er du et firma kan du finde diverse måder at få finansieret dit udstyr på, enten som leje eller som leasing eller lignende.


Det er en helt almindelig måde at få sit fitnessudstyr, hvis du fx driver et fitnesscenter, hvor der så også er inkluderet service. Men som privat er det ikke en mulighed. Så vidt vi ved findes der ikke nogen der udlejer Concept 2 romaskiner til private.

Hvad er der så af alternativer?

Køb og sælg – uden tab

Det er værd at huske på at en Concept 2 romaskine holder prisen virkelig godt. Det er en romaskine der grundlæggende ændrer sig meget lidt fra model til model og på den måde kan du regne med at prisen er nogenlunde stabil i gensalg. Under nedlukningerne steg prisen på en brugt romaskine endda så meget at den nærmest blev dyrere end en ny.

Du kan derfor godt regne med at få meget af prisen på en Concept 2 romaskine tilbage når du vil sælge den. Og når du tæller salgsprisen med over en periode på et par år, så kan det vise sig at det stort set bliver gratis at have en Concept 2.

Det kræver så at du skal passe ordentligt på den og sørge for at have alle dele og manualer. Det kan være svært at få reservedele i perioder, så pas godt på dem du har.

Der findes også andre billigere alternativer men de holder ikke prisen lige godt. Derfor kan det bedst betale sig at gå efter brandnavnet, selv om du nok betaler en del mere for navnet i sig selv.