Lej toiletvogne til festival bæredygtigt

Hvis du er med til opsætningen af en af de mange festivaler i Danmark, så ved du, at toiletvogne er absolut key til en succesfuld festival. De betalende gæster skal kunne komme på toilettet, og der er intet smartere end at leje toiletvogne til dette. Men det kan være en større mundfuld, for hvor mange skal du bruge? Og hvordan gør du det så bæredygtigt som overhovedet muligt, især hvis du er med til at opsætte en af de festivaler, som reklamerer med deres bæredygtighed? Det kan du læse mere om og blive klogere på i denne artikel.

 

Fastsæt hvor mange du skal bruge, og hvor de skal stå

Alt efter hvor stor en festival du er med til at opsætte, skal der være toiletvogne. Det kan være det er en festival på skala med 20-30.000 gæster eller mere – det er mange mennesker, som skal benytte et toilet og også på én gang. Det er muligt at leje forskellige størrelser toiletvogne, men en god tommelfingerregel vil nok være, at der skal være en toiletvogn per 50. person. Det kan måske lyde af lidt, men folk er villige til at stå i kø, og selvom der er mange der nok skal på toilettet på én gang, så er det ikke hele tiden (oftest). Disse toiletvogne skal gerne også stå strategiske steder og ikke oven i hinanden. Men de skal heller ikke stå for langt væk fra hinanden, så gæsterne føler, de skal gå flere kilometer for at tisse. Derfor er det godt at have in mente.

 

Hvordan gør du det så bæredygtigt og grønt som muligt?

Toiletvogne skal jo fragtes til deres bestemte destination, og derfor er det en god idé at passe på dem og indholdet i dem under turen. Dette kan gøres ved hjælp af miljøvenlig indpakning. Det kan du finde her. Du kan finde en masse forskelligt slags indpakning på websitet, og du kan sågar købe pakketape med festivalens logo på! Dette er i hvert fald en mulighed for at sikre toiletvognenes kvalitet på turen derhen og samtidig skabe ekstra reklame og opmærksomhed om jer som festival.

 

Hvor kan du leje toiletvogne?

Du kan leje toiletvogne via forskellige hjemmesider og forhandlere, men det er oplagt at leje via vores hjemmeside her!

 

Forhåbentlig har du fået et større indblik i muligheden for at leje toiletvogne bæredygtigt. God fornøjelse og god festival!

OK

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies. Læs mere her