Lej plankeborde til dit næste firmaarrangement

Når man skal holde et firmaarrangement, er det vigtigt, at man tænker over, hvilken type borde der skal være til rådighed. Dette afhænger af flere ting, såsom hvor mange gæster der kommer, hvilket arrangement det er osv. Hvis I ikke er sikre på, hvilke borde der skal være til jeres næste firmaarrangement, kan I med fordel kontakte Bymain.dk. Her kan I få professionel hjælp til at finde de helt rigtige borde. I kan også læse nedenstående liste, som giver dig en række gode overvejelser, som I kan gøre jer, inden I lejer plankeborde til dit næste firmaarrangement.

Hvor mange skal I være

En af de ting, som I skal overveje, er hvor mange pladser der skal være. Hvis I f.eks. skal afholde et lille møde, er det ikke nødvendigt med lige så mange pladser, som hvis I skal afholde et stort kursus eller et eksternt oplæg. Det er derfor en rigtig god idé, hvis I kan lave et overslag over antallet af deltagere, inden I begynder at planlægge arrangementet og leje borde.

Hvad skal I lave?

Samtidig er det også en fordel, hvis I overvejer, hvad I skal lave til arrangementet. Skal deltagerne f.eks. indtaget et måltid mad undervejs, kræver det lidt mere albueplads, end hvis folk blot skal have plads til at skrive noter på deres blokke eller computere. Det kan også være, at der er behov for forskellige borde, så folk kan flytte sig fra ét bord til et andet, hvis der f.eks. skal laves workshops.

Hvor meget plads har I til rådighed?

Derudover er det også vigtigt, at I tænker over, hvor meget plads der er til rådighed. Hvis I ikke har meget plads, kan det være en god idé at leje fletteplankeborde. Fletteplankeborde er nemlig meget fleksible, da de kan sættes sammen på mange forskellige måder. På den måde kan man tilpasse bordene, så de passer perfekt til den plads man har til rådighed. I kan finde en lang række forskellige plankeborde på plankebord.nu

OK

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies. Læs mere her