Lej et festlokale til mors dag

Mors dag er dagen hvor du virkelig kan vise din mor, hvor meget hun betyder for dig. At huske på mors dag og give din mor en gave, vil gøre underværker for din mor, og vise hende hvor meget hun betyder for, at have hende som mor i dit liv.

Vil du gøre noget virkelig særligt ud af dagen så kan du leje et festlokale, og holde en hygge sammenkomst eller fest for familie og venner. Til festen vil der med garanti også være andre mødre, og dagen kan derfor virkelig stå i tegn for mors dag.

Husk at mors dag altid falder den anden søndag i maj, og at det nok derfor ikke er en fest, der trækker ud på nattetimerne. I stedet kan dages bruges til at arrangere hyggelig spisning, hvor familie og venner kan samles om deres mødre. Se mere om mors dag på www.mors-dag.com.

OK

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies. Læs mere her