Lej en badgemaskine 

Det er super sjovt at lave sine egne badges! Hos Badgeland kan du leje en badgemaskine fra en uge af gangen, og være kreativ. 

Badgemaskinen er nem at betjene, hvilket betyder, at brugere i alle aldre kan finde glæde ved at bruge maskinen. Børn kan derfor med lidt hjælp lave deres egne badges, da maskinen ikke kræver større muskelkraft. I kan lave ca. 250 stk. badges på en time. 

 

To forskellige typer badgemaskiner 

I kan vælge en traditionel badgemaskine, der laver badges af metal. Det klassiske badge er med sikkerhedsnål på bagsiden, så de kan bæres på tøjet, tasken eller tørklædet. Men I kan også vælge at købe dele til at lave køleskabsmagneter eller endda spejle.  

 

Skulle I efterfølgende have lyst til at leje maskinen i længere tid, så kan perioden nemt forlænges. Det er bare at tage fat i de flinke medarbejdere. De sidder klar til at hjælpe. Det er naturligvis også muligt at tilkøbe flere dele, hvis maskinen viser sig at være en større succes end forventet. Det kan også være, at I har lavet traditionelle badges med nål, men ønsker at prøve at lave de populære køleskabsmagneter. I så fald kan I nemt købe dele til at lave jeres egne magneter med. Eller hvad med at udfordre jer selv og lave spejle? Det er også muligt at lave på badgemaskinen, og er lige til at putte i lommen.    

 

I kan også vælge at lave badges af stivelse. De er en mere miljøvenlig variant, og kaldes derfor også økobadges. Denne type kan I ikke laves til magneter, og de er derfor til jer, der ønsker at lave badges med nål, der kan sættes fast på fx. tøjet. 

 

Der er mange muligheder for at bruge en badgemaskine. Her kan I blive inspireret til, hvordan I kan få mange timers sjov og kreativitet. 

 

Børnearrangement 

En badgemaskine er et sjovt indslag til et børnearrangement. Børnene kan tegne deres egne motiver, som i et snuptag laves til et flot badge, som de med stolthed kan bære på tøjet. 

 

Navneskilte til deltagere 

En anden ide til anvendelsen af maskinen er at bruge den til at lave navneskilte. Hvis du er medlem af en forening, klub eller organisation, der skal afholde et event, så kan I lave navneskilte til de deltagende. Maskinen kan stå på et bord til eventet, og skiltet kan nemt laves og trykkes sammen på stedet – klar til brug. 

OK

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies. Læs mere her