Hvorfor du skal bruge GLS til at sende pakker

Skal du have sendt en pakke afsted hurtig muligst? Så send din pakke med GLS. GLS er et dansk pakkeselskab, som altid garanterer, at du kan sende og modtage dine pakker nemt, hurtig og billigt. Der er mange gode grunde til, hvorfor du skal bruge GLS som dit foretrukne pakkeforsendelses selskab, læs mere her.

Send din GLS pakke hvor end du er

Det fede ved GLS er at de er spredt udover hele Danmark i over 1450 forskellige pakkeshops. Du er derfor næsten garanteret, at have en GLS pakkeshop tæt på dig, og så er der ikke langt til hverken forsendelse eller afhentning. Send pakke med GLS i en af de pakkeshops nær dig uanset om du sender privat eller erhverv. Du kan også sagtens tilføje en masse pakker til din forsendelse med GLS, uden at du behøver betale i dyre domme.

Nem og hurtig forsendelse hver gang

Har du en pakke som er parat til forsendelse? Send pakke med GLS nemt og hurtig på pakke.dk/sendpakkemedgls. På siden skal du blot udfylde et par hurtige informationer om din pakke, og så kan du få beregnet pakkens pris samt leveringstilbud. På siden får du alle dine forsendelsesmuligheder præsenteret, så du kan vælge den bedste pris og hurtigste levering for din forsendelse. Du har også mulighed for at printe dit pakkelabel på siden, så du får alt det praktiske ordnet i en og samme ombæring. Så handler det bare om at aflevere pakken på dit lokale GLS pakkecenter og så er arbejdet klaret.

Service som du kan stole på

Uanset om du sender en pakke privat eller med erhverv, så skal din udvalgte pakkeservice være en du kan stole på. Når du sender din pakke med GLS, så er du garanteret at den når frem i god behold. GLS giver dig hele tiden en nøjagtig og præcis tracking, så du kan følge din pakke lige fra pakkeshoppen til den leveres hos modtageren. På den måde ved du, at din pakke altid er i sikre hænder, når du sender med GLS. Derudover så garanteres du en hurtig levering på kun få dage, og nogen gange kan pakken endda leveres samme dag, som den sendes. Mange pakkecentre har lang ventetid med deres pakkelevering, men med GLS lander pakken efter blot 1-3 dage. Derfor er GLS det optimale valg, hvis du har brug for at levere en pakke hos modtageren hurtigst muligt.

OK

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies. Læs mere her