Hvad koster det at leje en båd i København?

 

Hvis du bor i København har du nok set dem, de smarte små både der pryder havnen om sommeren. De er super populære med turister og lokale, som bruger dem til sightseeing, som polterabend eller bare for at opleve vores smukke by fra en anden side.

Det koster ca. 500kr at leje en båd i timen i København og prisen varierer selfølgelig mellem de forskellige udbydere så som GoBoat og Frienships.

Da der er plads til flere personer i båden skal prisen selvfølgelig deles op på det antal i er afsted og med en 4-5 stykker så bliver prisen jo yderst rimelig. Det er måske ikke helt billigt hvis I bare er to, men så er der jo andre muligheder også.

Sikkerhed til søs

Så kommer her et par alvorsord når du nu skal til søs, for selvom en lille jolle med elektrisk motor ikke er i risiko for at komme virkelig galt afsted, så er det altså stadig en båd og det ka gå galt. Derfor får du her 8 forholdsregler og tips til at komme trygt i land igen.

Når du er ude i en lille båd, så husk altid at være sikker. Her er nogle tips til at følge:

  1. Bær altid en redningsvest. Dette er det vigtigste du skal huske når du i båd. En redningsvest vil holde dig sikker, hvis du falder over bord, eller hvis din båd kæntrer.
  2. Undgå alkohol og stoffer. Alkohol og stoffer kan forringe din dømmekraft og gøre det sværere at navigere.
  3. Vær opmærksom på dine omgivelser. Hold altid øje med andre både, bøjer og andre farer.
  4. Vær bekendt med vejrforholdene. Sørg for, at du ved, hvilken slags vejrforhold du kan forvente, og tag passende forholdsregler.
  5. Indsend en flydeplan . En flydeplan er et dokument, der beskriver din planlagte rute og estimerede returtid. Dette kan hjælpe reddere, hvis noget går galt.
  6. Sørg for, at din båd er i god stand. Tjek motoren, skroget og andre dele af båden for skader, før du tager afsted.
  7. Hav en kommunikationsplan. Sørg for, at du har en måde at kommunikere med andre både eller redningspersonale på i tilfælde af en nødsituation.
  8. Brug sund fornuft. Det vigtigste er at bruge din dømmekraft og være opmærksom på dine omgivelser. Hvis noget ikke føles rigtigt, er det sandsynligvis ikke det.

 

OK

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies. Læs mere her