Benyt miljøvenlig indpakning når du lejer beboelsesvogne

 

Det kan være du skal leje en beboelsesvogn, men først og fremmest er det vigtigt at kende reglerne for en beboelsesvogn. Som regel lejes en beboelsesvogn til ens medarbejdere på en bygge- og/eller konstruktionsplads, hvor medarbejderne kan have rejst langvejs fra for at arbejde og derfor har brug for et sted at sove – dette er især, hvis arbejdsdagene og -timerne er lange. Hvis dine medarbejdere midlertidigt skal overnatte, har du brug for en byggetilladelse til dette og det samme, hvis vognen skal stå i længere end 6 uger. For at få denne byggetilladelse, skal du desuden indsende diverse dokumenter og tegninger. Men inden alt dette, skal du selvfølgelig leje en beboelsesvogn først. Hvis den beboelsesvogn du skal leje, skal være en I skal flytte rundt på under arbejdsperioden, kan det være en god idé at købe miljøvenlig indpakning til alle tingene i vognen under flytningen. Dette kan nemlig sikre, at jeres ting ikke kastes rundt og ødelægges, hvilket ville være rigtig træls. Det kan du læse mere om i denne artikel.

 

Hvorfor en beboelsesvogn?

En beboelsesvogn kan være billigere at leje til dine medarbejdere frem for at indlogere dem på et hotel, hostel eller betale for deres beboelse et andet sted længere væk fra arbejdspladsen. Det er også nemmere, hvis vognen står ved siden af arbejdspladsen, så det er nemt for dine medarbejdere at komme derhen og derfra hurtigt. Dette er også til fordel for dig som arbejdsgiver, når du vil have kontakt til dine medarbejdere hurtigt og når som helst det skal være (selvfølgelig inden for de givne arbejdsretningslinjer). Og selvom det er til fordel for dig som arbejdsgiver, er det også til fordel for dine medarbejdere, hvis de har lange arbejdsdage og gerne vil hurtigt hjem i seng, inden de skal møde dagen eller få timer efter.

 

Miljøvenlig indpakning til jeres ting

Hvis jeres arbejdsplads er skiftende kan det dog være en god idé, at du investerer i indpakning dine medarbejdere kan benytte til deres ting, når I skal flytte på den. Du kan finde miljøvenlig emballage her. Der er en masse forskelligt, som kan være passende at købe, og som kan passe til dine medarbejderes behov. Det vil dine medarbejdere helt sikkert også takke dig for, når deres ting er intakte efter flytning af vognen.

 

Forhåbentlig har artiklen givet nogle flere informationer om beboelsesvogne til din arbejdsplads. Rigtig god arbejdslyst.

OK

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies. Læs mere her