5 gode grunde til at leje en flyttetrailer

Skal du flytte i en ny bolig, og overvejer du om du skal lade et flyttefirma stå for opgaven (læs mere), eller om du skal leje en flyttebil eller flyttetrailer, og stå for det selv? Der er fordele og ulemper uanset hvad du vælger. I de fleste tilfælde, vil det bedste valg dog være at leje en flyttetrailer. Vi vil her komme med 5 gode grunde til, hvad det skyldes.

1. En flyttetrailer er den billigste løsning

Det er altid billigere at flytte selv, end at betale et flyttefirma for at stå for opgaven. Sofaen, spisebordet og vitrineskabet kræver dog en del plads, hvis det skal fragtes sikkert fra A til B. Her er der grundlæggende to muligheder: du kan leje en flyttebil eller du kan leje en flyttetrailer.

Hvis du har en bil, som har træk, anbefaler vi at du lejer en flyttetrailer, da det er den klart billigste løsning i langt de fleste tilfælde. Når du lejer en flyttetrailer betaler du typisk et mindre depositum, end når du lejer en flyttebil, og den daglige lejepris er som regel også markant lavere. Endelig skal du ikke betale benzin- eller dieselpenge, da du jo kører i din egen bil.

2. En flyttetrailer er mere fleksibel

Det er som regel langt mere fleksibelt, at flytte med en flyttetrailer, end det er med en flyttevogn. Du kan ofte leje flyttetraileren i længere tid, end en flyttebil, og så er den bare nemmere at have med rundt. Du kan tage den af og stille den, hvis du ikke skal bruge den i et stykke tid, og koble den til bilen igen, når du skal flytte noget større.

3. Du kører i din egen bil

De fleste er mest trygge ved at køre i deres egen bil. Når du lejer en flyttetrailer, kører du rundt i din egen bil, og slipper derfor for besværet med at skulle lære flyttebilen at kende.

4. Slip for bekymringen om skader og ridser

Når man flytter er der altid risiko for, at noget tager skade. Skulle det ske, at du ridser flyttebilen eller rammer kantstenen, kan du hurtigt få bøvl med firmaet, som du lejede bilen af. Det bøvl slipper du for, når du lejer en flyttetrailer.

5. Du er forsikret på samme vilkår

Når du lejer en flyttetrailer, er du forsikret lige så godt, som hvis du lejer en flyttebil – også selvom lejen af en flyttetrailer er billigere.

 

OK

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies. Læs mere her